Nicole Vos

“Waar een wil is, is een weg”

"Waar een wil is, is een weg"

Mijn naam is Nicole Vos-Robeerst en al van jongs af aan heb ik een passie voor sporten. Als personal trainer vind ik het belangrijk om rekening te houden met de eventuele beperkingen tijdens het sporten, de persoonlijke wensen van de klant, persoonlijke aandacht bieden, de juiste uitvoering van de oefeningen en vooral plezier laten beleven.

Door 100% persoonlijke aandacht is er ruimte voor een op maat gemaakt plan zodat sporten een vast onderdeel van je leven kan worden. Door deze persoonlijke benadering krijg je een motivatie, een boost en worden de oefeningen verantwoord uitgevoerd. Op die manier wordt sporten leuker, eenvoudiger, effectiever en doelgerichter ingezet.

Door mijn enthousiasme, passie voor het sporten, openheid en een luisterend oor te bieden ben ik ervan overtuigd dat ik geschikt ben voor iedereen die iets aan zijn gezondheid wil doen. Het maakt niet uit of je een leek op fitnessgebied bent, of een topsporter. Elke lichaam heeft baat bij personal training. De sleutel is. 'Waar een wil is, is een weg'. Ik help graag mensen die bereid zijn alles te geven, en ook echt aan zichzelf willen werken ! Pas dan zul je ook je doel bereiken.

Mag ik jou begeleiden?

Nicole Vos
Sluit Menu
Facebook
LinkedIn
Instagram